ÄNGLAFÖDSEL

Vi vill stötta föräldrar då livet tar oanade vägar vid en änglafödsel. Vi förmedlar kontakter för att skapa en vacker tid tillsammans med barnet och skapa minnen som kan spela en stor roll resten av livet.

ÄNGLADOULA

Jag heter Anna, och den 25e maj 2019 dog min son Louie. Hans dog under förlossningen, plötsligt, och efter en helt problemfri graviditet. Du kan läsa mer om mig och Louie längre ner på sidan, om du vill. Att lära mig läka, leva och växa med den bottenlösa kärleken och sorgen är det svåraste jag någonsin har gjort. Jag har önskat att jag kunde dö med, men jag har också funnit enormt mod, styrka, djup, och skönhet. Ända sedan början kände jag att jag ville finnas där för andra som tvingats gå igenom något liknande. Om du är en av dem så är jag fruktansvärt ledsen. Och om du känner att det skulle kunna stötta dig att kravlöst prata med en annan förälder som förlorat sin bebis, så finns jag här för dig.

Jag är inte terapeut eller utbildad till att hjälpa, jag är en mamma som förlorat sitt barn, och som reflekterat mycket kring den upplevelsen. Jag kan lyssna, spegla, och svara på frågor utifrån mina egna erfarenheter. Alla människors väg in i och genom föräldraskapet är unik, oavsett om ditt barn lever eller dör. Det finns inga rätt och fel i hur just du vill fira och sörja ditt älskade barn. För mig har det varit viktigt att hitta andra föräldrar, höra deras historier, och fritt och öppet kunna dela min.

Jag har blivit vän med min sorg, och välkomnar din. Jag välkomnar också din kärlek till ditt barn, som har lika stor rätt att bli sett, uppmärksammat, välkomnat och firat som om det överlevt. Och jag välkomnar och ser dig som förälder, för det kommer du alltid att vara, även om du tvingas vara det utan ditt barn bredvid dig.

Välkommen att kontakta mig genom Moderliv, om det känns rätt för dig.

änglafödsel
STINA BERG FOTOGRAF

Förlossningsfotograf som har en stor önskan att få bidra med sina tjänster som fotograf till föräldrar som genomgår en änglafödsel och första stunderna med det lilla barnet. Stina erbjuder sina tjänster volontärt och tar uppdrag i mån av tid.

Stina arbetar även som doula, har två egna barn och bor i Skåne.

Se mer av Stinas arbete på instagramkontot @fodelsefotografen.