YOGA

Yogans verktyg skapar förutsättningar för en skön graviditet. Yogan förebygger och lindrar graviditetsbesvär och förbereder kropp och sinne för förlossningen.

GRAVIDYOGA

Yoga för gravida är ett skönt, lugnande och stärkande sätt att komma i djupare kontakt med dig själv och din bebis. Tillsammans i grupp eller som enskild session guidas du igenom fysiska rörelser för att stötta gravidkroppen och mentala övningar för att stärka sinnet. Du bjuds också in i stärkande meditationer som förberedelse inför förlossning och tiden efter.
Många gravida upplever yogan som en härlig stund att stanna upp i vardagen och bara vara med sig själv och sitt barn.
Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare för att vara med på gravidyoga, övningarna är enkla och kan anpassas efter dina behov.

Yogan kan också vara en fin stund att umgås med andra gravida om du väljer att gå i grupp. Det blir en plats att dela känslor och tankar, rädslor och förhoppningar i denna speciella tid i livet.

Mer info om gravidyoga kommer snart.

MAMMA / BEBIS YOGA

Yoga tillsammans med din bebis för att stärka kroppen och lugna sinnet och få samtidigt möjlighet att träffa andra nyblivna mammor.

På mamma/bebisyoga så kombinerar vi yogaövningar, andningsövningar och meditationer för dig som mamma. Vi gör gör också övningar tillsammans med din bebis såsom danslekar, bebismassage och bebisyoga. Din bebis ligger hela tiden vid din sida på yogamattan eller på en filt bredvid dig.

Ditt fokus är hela tiden på dig och ditt barn och du gör vad som känns rätt för dig från gång till gång. Om du behöver amma eller mata din bebis gör du det under yogapasset.

Under dessa yogapass få du också med dig många bra tips och information om denna första tid med ditt barn.

Vi välkomnar alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Övningarna är enkla och är lätta att ta till sig. Det blir också en fin stund att umgås med andra mammor som är i samma fas i livet som dig om du väljer att gå i grupp.

Mer info om mamma/bebis yoga kommer snart.

RÖSTER FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

“Mammabebisyogan är lika mycket en mysig stund med bebisen som ett tillfälle att sakta komma tillbaka till träningen. Att dessutom träffa andra mammor för att utbyta erfarenhet och tankar har varit väldigt roligt och lärorikt.” /Caroline

“Jag är tacksam över att Anna trots pågående pandemi lyckats hålla mamma bebis yoga. Kroppen har förändrats och jag behövde hjälp med att hitta bl.a knip och inre magmuskelatur. Men också förmågan att slappna av och bara vara. Både i mig själv och tillsammans med min bebis.
Anna är en fantastiskt duktig yogainstruktör och det märks att hon brinner för kvinnohälsa. / Jessica

“Yogan blev ett andrum i en stressig vardag där jag helt och fullständigt kunde njuta av att vara med min bebis, samtidigt som min kropp och själ fick möjlighet att läka och återhämta sig efter graviditet och förlossning. Yogan gjorde också att jag kom igång med yoga hemma på en daglig basis och det har hjälpt mig mycket både för fysisk återhämtning men även är det gäller stresshantering och avslappning.” /Linnea

“Är väldigt glad över att jag provade på mammayoga. Det var ett bra upplägg där de första gångerna var lite lugnare och att de sedan blev lite hårdare när kroppen började klara det. Tycker det varit en bra start efter förlossningen och en mysig stund tillsammans med andra mammor och bebisar.” / Elin Anderberg