PIA BECK MÅNSSON

Uppdrag i Moderliv:

Doula

Erfarenheter:
  • Diplomerad doula via Aktiv baby doulautbildning 2022
  • Aktiv baby instruktör 2022
  • Leg. fysioterapeut 2003
  • Basal kroppskännedom instruktör 2003 och 2021
  • Mediyoga instruktör nivå 1 och 2, 2017
  • Hatha yoga instruktör 2022, 2013 och 2014 via Ananda Mandala
  • Mindfulnness instruktör 2010 via  Kjell Haglund
  • Coach 2020 via HA, Human awareness
  • Pedagog 1989 via Kristianstad högskola

Upptagningsområde: 

Bor i Södra Sandby. Tar uppdrag inom hela upptagningsområdet.

Reseersättning vid resor längre än 45 minuter enkel väg. 

Vid resor längre än 90 minuter kan du välja en doula som bor närmare dig och ha alla möten i ditt hem eller på valfri plats. Önskar du mig som doula, trots lång körtid, hålls ett av två förlossningsförberedande möten samt postpartummöte online eller hos Moderliv.

Min drivkraft:

”Jag är en mamma som vill stötta en mamma eller blivande mamma”

Jag vill finnas som ett stöd för dig. Jag vill att du ska känna dig trygg, sedd och hörd under din resa i graviditeten och förlossningen. Jag ger dig stöd, praktiska råd/ övningar som hjälper dig att få en positiv upplevelse av graviditet och förlossning. Att få en positiv början som förälder oavsett hur många barn du/ni har stärker förmågan att ta hand om barnet. Min mission är att du ska känna dig trygg och förstådda, hållen och stärkt i din och er resa. Det är inte bara barnet som föds utan även en mamma, pappa, partner. Om du redan fått barn kommer du märka att nu föds du t.e.x till en tvåbarns/ flerbarns mamma, pappa, partner och det är också nytt.

Personligt:

Själv har jag fått fyra barn och bor i Södra Sandby med min man, jag älskar att vara i naturen, rida och gå långa promenader med väninnor. Jag arbetar även som fysioterapeut, massör och yoga lärare.

Kontakt:

[email protected]