KASZA SZELEST

Uppdrag i Moderliv:

Doula, postpartum doula förlossningsförberedande kurser, gravidmassage.

Erfarenheter:
  • Pågående studier till Sjuksköterska i Lund – examen 2022
  • Postpartum doula via Om Baby Welness, 2020,
  • Gravidmassagekurs med Hannah Lind från Nordlys, 2020,
  • Spinning Babies Workshop, 2018,
  • Gravid pilates utbildning, Studio Pilates Helsingborg, 2017,
  • SamaYoga lärarutbildning, 2015

Upptagningsområde: 
Bor i Röstånga. Upptagningsområde Skåne. Reseersättning vid resor längre än 45 minuter enkel väg.

Vid resor längre än 90 minuter kan du välja en doula som bor närmare dig och ha alla möten i ditt hem eller på valfri plats. Önskar du mig som doula, trots lång körtid, hålls ett av två förlossningsförberedande möten samt postpartummöte online eller hos Moderliv.

Min drivkraft:

Mina egna erfarenheter av att föda barn har givit mig en djup förståelse av hur olika det kan se ut och vilka olika
behov detta skapar. 
Efter den första förlossning jag har assisterat blev jag helt fascinerad och sedan dess brinner för allt som har med förlossning att göra.

Personligt:

Jag kommer från Polen och flyttade 2012 till  Sverige, sedan 2018 bor jag i vackra Röstånga. Jag är mamma till Nuria och tvillingar Meira och Efraim. Här delar jag vardagens stora och små händelser med mina nära och kära här, bla doulakollegorna Anna och Malin med familjer. Utöver att vara doula studera jag till sjuksköterska.

Mer om mig:

Doula Kasza Szelest på fb.

Kontakt:

[email protected]
tel: 0723688150