MALIN TUWEZÉN

Uppdrag i Moderliv:

Doula, förlossningsförberedande kurser, aktiv baby behandlingar, yogalärare.

Erfarenheter:

  • Certifierad doula via Föda utan rädsla 2018
  • ODIS certifierad doula,
  • Aktiv baby instruktör
  • Leg. fysioterapeut 2010
  • Kundaliniyogalärare 2015

Upptagningsområde: 

Bor i Röstånga. Tar uppdrag inom hela upptagningsområdet.
Reseersättning vid resor längre än 45 minuter enkel väg.

Vid resor längre än 90 minuter kan du välja en doula som bor närmare dig och ha alla möten i ditt hem eller på valfri plats. Önskar du mig som doula, trots lång körtid, hålls ett av två förlossningsförberedande möten samt postpartummöte online eller hos Moderliv.

Min drivkraft:

Som doula står jag vid din sida som födande och som partner. Genom hela resan går jag bredvid dig så att du med större trygghet och tydlighet kan hänge sig till din stora uppgift. Att föda barn eller att stötta den födande. 

Jag tror på din förmåga och skapar förutsättningar för att du ska våga. När du ger upp håller jag dig och hjälper dig känna tilliten igen för att låta födandets kraft ske genom dig. Jag ser dig och tror på dig. På ett inkännande vis stöttar jag på det sätt du vill bli stöttad. Du väljer och jag följer. Oavsett om du önskar föda hemma eller på sjukhus, fysiologiskt ostört eller med medicinsk smärtlindring. Jag ger kunskap och stöttar dig att ta informerade beslut för att du ska få föda barn på ditt sätt. 

Min närvaro under förlossningen är ett komplement till partnerns stöd. Tillsammans finns vi för den födande som ett team. Min ambition är att min närvaro leder till att du som partner lättare hittar in det kärleksfulla och kraftfulla stöd du kan ge den födande. Min uppgift är att vårt samarbete gör att du känner dig trygg och sedd och ger en känsla av att du gör gott och tillräckligt för din partner. 

Min drivkraft är att stödja kvinnor att hitta sin inneboende kraft och längtan efter att föda av egen kraft på sina villkor. Att se partners gå trygga in i sitt kärleksfulla stöd och se parrelationer stärkas av denna gemensamma upplevelse. Det spelar en existentiellt stor roll att gå stärkt ur en förlossning som kvinna, partner och som par. Det spelar roll för hur vägen in i föräldraskapet blir. Detta arbetet är så oerhört meningsfullt för mig och jag önskar fler och fler hittar sin väg för att optimera förutsättningarna till en fin och stärkande upplevelse. Oavsett om den blivit som ni tänkt eller inte, så är upplevelsen er.

Personligt:

Mamma till  Alma och Lova. Bor naturnära i lilla byn Röstånga tillsammans med min familj och mina odlingar. Delar vardagens stora och små händelser med mina nära och kära här, bla med doulakollegorna med familjer. Jobbar även som leg.fysioterapeut. 

Min upplevelse att gå in i moderskapet har varit och är en djup resa som gjort mitt hjärta öppet och gett mig kraft att göra det jag verkligen drömmer om; att genom mitt arbete i Moderliv dela mina egna positiva, stärkande och stundtalt utmanande upplevelse av att föda och nära barn.

Mer om mig:
dindoulaiskane på instagram och fb.

Kontakt:
[email protected]
tel: 0768916380